Nyitó lap

FULL EXTRÁKKAL FELSZERELT CE 24 KOMPUTERES KÉSZÜLÉK

Ezt a készülékünket az extra tartozékokkal nagyon sok magas igényű vásárlónk használja már.
 
Ha választását anyagi korlátok nem nehezítik, és a legjobbat szeretné választani nálunk, rendeljen CE 24 FULL KOMPUTERES készüléket Ultraviola csírátlanító lámpával, AIFIR Biokerámia Szűrővel, Grand Revitalizálóval! Ekkor a tudomány mai állása szerinti legjobb háztartási hiperszűrő víztisztító készülék lesz a birtokában.

Automatikus és energiatakarékos ivóvízkészítő rendszer, amely a felhasználáshoz igazodva dolgozik. Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos.

A rendszer fel van szerelve egy AICRO típusú szűrőbetéttel, mely javítja a víz illatát és ízét és egy AIMRO típusú szűrőbetéttel, mely visszajuttatja az emberi szervezet számára hatóságilag fontos ásványi anyagokat.

Biztosítja az Ozmózis rendszerektől elvárható legtisztább ivóvíz minőséget, alacsony vízhálózati nyomás esetén is, mert nyomás rásegítő szivattyúval felszerelt.  Ez a készülék akár 6-8 fős családot is elláthat tiszta ivó és főzővízzel.
Ennek a készüléknek nincs szüksége a betápláló vízhálózat állandó, minimum 3,5-4 bar-os nyomására. Minimális, 0.2 bar-os nyomásnál már kitűnően dolgozik.
A berendezést egy elektromos dobozban elhelyezkedő Mikrokompjuter vezérli az általa kapcsolt elektromágneses vízlezáró szelepekkel. 

Előnye, hogy a Komputer beépített Automata Öblítő Funkciójával a legjobb membrán élettartam érhető el. 
 
Ennek köszönhetően az RO membrán felületéről a szivattyú induláskor lemossa a 10nano nagyságú, leállások utáni pangó vaskolloid szennyeződést is, mely hatására az Ozmózis víz minősége és a szűrő felület folyamatosan a legjobb minőségű. Különleges érzékelők védik hálózati vízhiány esetén a szárazon futó üzemmód ellen a szivattyút.

 Szűrési sebesség: 0.18 liter/perc 10.8 liter/ óra. Igény esetén akár napi 250 liter egészséges vizet szolgáltathat.
A puffer tartálya segítségével  8-9 liter tisztított víz 3-4 perc alatt azonnal kiengedhető.
Áramszünet esetén a készülék működése szünetel, de a puffer tartály szűrt vize tartalékolható, felhasználható.

Miért érdemes nyomásrásegítő szivattyús készüléket választani?:

A nyomásrásegítő szivattyús készülék megvásárlásával nem leszünk kiszolgáltatva a hálózati nyomásváltozásoknak. Jól kiszolgálja a hozzá csatlakoztatott Ionizáló lúgosító készüléket is és hamarabb visszaállítja vízkivétel után a rendszert készenléti módba.

A házi vízellátó, vagy sok nagyváros és település vízhálózatának nyomása sokszor vagy nyári kánikula idején több hétig csak 2 bar közeli vagy ennél alacsonyabb nyomást tud csak biztosítani. Ez a fogyasztónál a napi zuhanyozásnál, mosogatásnál nem egy  feltűnő változás. Azonban a nyomásrásegítő szivattyú nélküli Ozmózis készülékek szennyvíz lezárása ezen az alacsony nyomás feltételnél bizonytalanná válik, a tisztított víz termelés is visszaeshet harmadára és a készülék szennyvíz kibocsátása megnövekedik. Havi szinten szélsőséges esetben akár 4 -5 köbméterrel megnövelheti a vízfelhasználást ezen gyengenyomású időszakban és az előszűrés is hamarabb akár egy hónap alatt tönkre megy. A nyomásrásegítő szivattyús  készülék ott is jól működik, ahol szélsőséges nyomás esések vannak a vízhálózatban.

Minimális táphálózati nyomás: 0,2 bar.
4.2 bar nyomással tesztelt készüléket adunk át Önnek.
Maximális táphálózati nyomás: 6 bar. A készüléket tartósan nem javasoljuk ennél magasabb nyomáson üzemeltetni nyomáscsökkentő nélkül! Kérjük jelezze, ha ennél magasabb Önnél a hálózati nyomás, ekkor nyomáscsökkentőt kell felszerelni a készülékhez!
 

Beszerelési költség nettó 12.000,- Ft  20 km közúti távolságon belül.

A készülék 220 Volt tápfeszültséget igényel. Az elektromos csatlakozási lehetőséget a készülék helyén, a vevő biztosítja.

A CE 24 FULL Komputeres készülék csomagban van:

 

A készülék tartozéka  az 
 
 ULTRAVIOLA csírátlanító szűrő,
mely 100%-os bakteriális biztonságot ad.
 
 

A fiatalosság megőrzéséhez nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított ivóvíz! 

Pénzt és egészséget takaríthat meg ivóvíztisztítóval! 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját!

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

1992 - 2019 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!