Nyitó lap

                Kis helyigényű, eldobható zárt előszűrőkkel, alap készülék a Bluefilters-től
 
89.900,-Ft

 

Csak 3.5 bar nyomás feletti vízhálózatban működik gazdaságosan.

Automatikus és energiatakarékos ivóvízkészítő rendszer, amely a felhasználáshoz igazodva dolgozik. 
Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos.
A rendszer fel van szerelve egy AICRO típusú szűrőbetéttel, mely javítja a víz illatát és ízét és egy AIMRO típusú szűrőbetéttel, mely visszajuttatja az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokat.

Már az alap, kis hely igényű készülék is biztosítja az Ozmózis rendszerektől elvárható legtisztább ivóvíz minőséget. 2-3 fős család  tiszta ivó és főzővíz ellátására ajánljuk. Ideális esetben akár napi 100 liter egészséges ivóvizet szolgáltathat. A készülék alsó előszűrői új konstrukciójú, egyben lecsavarozhatóak, eldobhatók, a féléves karbantartás különösebb hozzáértés nélkül is elvégezhető. Az előszűrők ára sajnos a duplájába kerül egyenlőre.
Azonban a gazdaságos üzemelés biztosításához ennek a készüléknek szüksége van a betápláló vízhálózat állandó, minimum 3,5-4 bar-os állandó nyomására mivel nem rendelkezik nyomásrásegítő szivattyúval.

Tehát feltétlenül győződjön meg saját otthoni víznyomásáról az esti órákban!
(Lehetőleg ne a vízműveket kérdezze meg erről, mert ők kötelesek lennének 4 bar nyomást biztosítani hálózatukban. De egyes helyeken ez nem mindig sikerül. Ezt vonakodnak néhány helyen bevallani.)

Sok nagyváros és település vízhálózatának nyomása nyári kánikula idején  több hétig csak 2 bar közeli vagy ennél alacsonyabb nyomást tud csak biztosítani. Ez a fogyasztónál a napi zuhanyozásnál, mosogatásnál nem egy  feltűnő változás. Azonban az alap Ozmózis készülék szennyvíz lezárása ezen az alacsony nyomás feltételnél bizonytalanná válik, a tisztított víz termelés is visszaeshet harmadára és havi szinten szélsőséges esetben akár 4 -5 köbméterrel megnövelheti a vízfelhasználást ezen gyengenyomású időszakban. Tehát ez a készülék ott alkalmazható, ahol nincsenek nyáron szélsőséges nyomás esések a vízhálózatban.

Az alap készülék csomagban van:

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

A STARTLAP gyáli lapja  

Könyvelés       

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó